XPS ISOLATIE 

Evenals isolatie op een schuin dak, geldt voor plat dak ook dat geen isolatie kan zorgen voor zo'n 30% warmteverlies. Voor isolatie op een plat dak, wordt vaak gekozen voor XPS platen. XPS wordt gemaakt van styreen, dit is een restproduct van aardolie, ook wel bekend van polystyreen hardschuim. Door de gesloten celstructuur zijn XPS isolatieplaten vochtwerend, drukvast en hebben een hoge isolatiewaarde, waardoor ze zeer geschikt zijn voor een plat dak. Omdat de isolatieplaten een hoge isolatiewaarde hebben, heb je relatief een dunne plaat nodig om een goed isolatiewaarde te behalen. Dankzij de vochtbestendige platen veel minder schimmel in huis en een bijkomend pluspunt is dat de isolatieplaten tevens recyclebaar zijn, waardoor zeer milieubewust!

PIF (refelctiefolie) ISOLATIE  
        
PIF isolatie is opgebouwd uit meerdere lagen warmte-reflecterend aluminium, op afstand gehouden door robuuste luchtkamers. De aluminium weerkaatst meer dan 90% van de warmte of koude. De luchtkamerfolie beperkt het warmteverlies door de stilstaande lucht in de kamers. 
PIF wordt toegepast op hellende daken, wanden en vloeren

NEOPOR ISOLATIE
                                                                              Neopor is geschikt voor thermische isolatie van vloeren, wanden en daken. Het kent zijn grootste toepassing in de na-isolatie van gevels. Omdat Neopor isolatieplaten in verschillende druksterktes zijn te verkrijgen, een hoge isolatiewaarde heeft en gemakkelijk kan worden afgewerkt met bv stuc, hout of steenstrips is dit de meest ideale isolatieplaat

GLASWOL ISOLATIE
  
Glaswol is een handige materiaalsoort en weegt niet veel. Zodra het materiaal zich volledig expandeert biedt het een uitstekende isolatiewaarde. Glaswol heeft een zeer open structuur, waardoor lucht als het ware ingesloten wordt tussen de vezels. Hierdoor kan de lucht niet circuleren en kan de warmte niet worden afgevoerd en ontstaat er een isolerende luchtlaag.

Wanneer je glaswol zorgvuldig installeert zorgt het ervoor dat je vloer, dak of muren goed geïsoleerd blijven en je vocht zo goed mogelijk buiten houdt.

ECOPARELS TRIPLE PLUS (BODEM ISOLATIE)

Bespaar energiekosten terwijl uw woning warmer wordt, ook scoort u beter op het energielabel van uw woning wat betekent dat uw woning in waarde stijgt. En dat allemaal terwijl uw kruipruimte gewoon toegankelijk blijft!
Wat doen de parels?

Onze Ecoparels triple plus zijn gemaakt van een milieuvriendelijk materiaal op schuimbasis. De parels vormen een dampdichte laag, waardoor het vocht in de kruipruimte niet meer tegen de begane grond condenseert. Dit zorgt ervoor dat uw vloer droog blijft, dit voorkomt onder andere schimmels, huismijt en een muffe geur in huis. 

AKOESTISCHE ISOLATIE 

De akoestiek van een ruimte bepaalt hoe het geluid in die ruimte klinkt. In een lege ruimte klinkt het geluid hol en is een duidelijke echo of galm hoorbaar. Door het aanbrengen van akoestische isolatie in een ruimte kan de klank verbeteren. Bovendien heb je geen last meer van hinderlijke bijgeluiden, zoals de galm.

Akoestische isolatie in huis is aangenaam, het zorgt voor een prettige sfeer in de woning en meer rust. In grotere ruimtes, waar veel mensen bij elkaar zijn, zoals een aula, theater of kantoorruimte is het nog belangrijker dat de akoestiek goed is.

SPOUWMUUR ISOLATIE

Een spouwmuur isoleren is relatief goedkoop, het rendement is hoog en is goed voor uw portemonnee.

PIR + gips DAK / GEVEL ISOLATIE

PIR isolatieplaten perfect voor nieuwbouw of renovatie. Isoleren met PIR isolatieplaten is één van de meest voorkomende manieren van isoleren.
Plat dak, Schuin dak, Binnenmuur, Buitenmuur Met cellulose isolatievlokken bent u verzekerd van goede warmte- of geluidsisolatie van uw vloer, plafond, muur of dak. Het is isolatiemateriaal van zeer hoge kwaliteit.  Easycell zijn wollige, cellulosevlokken die zijn gemaakt van oud krantenpapier. Daarom wordt Easycell isolatie ook wel cellulose isolatie genoemd.

De BERISO Renovatie Dakplaat is een PIR hardschuimplaat met 2-zijdig alu meerlagen complex voorzien van 3 tengels voor het na- isoleren van bestaande hellende daken. / buitengevels.